Jääkapissa oli ok-makkaralenkki ja viimeaikoina meillä on syöty aika usein uunimakkaraa, niin ajattelin vaihtelun vuoksi kokeilla jotain muuta. Netistä en löytänyt makaroni-makkaravuoalle ohjetta joten keksin itse. Ollaan tykätty nakki-makaroni sekoituksesta ja sitä soveltaen sain aikaan tällaista. Annoskoko on pieni kun ajattelin vaan ihan kokeilla.
2158083.jpg

ohje
- 2,5 dl makaronia
- 1 makkara
- puolikas tomaatti
- pari siivua pekonia
- sipulia
- 1/2 purkkia ruokakermaa
- juustoraastetta (esim. Emmental)

Keitä makaronit melkein kypsiksi. Pilko makkara ja pekoni pieniksi paloiksi ja paista ne sipulin kanssa. Pilko vielä tomaatti. Laita kaikki uunivuokaan ja lisää ruokakerma (Ruokakermaa ei ole tarkoitus olla paljon, vain vähän antamaan täyteläisempää makua). Sekoita ainekset keskenään.(Päällimmäiseksi voi laittaa makaronikerroksen niin sattumat ei pala uunnissa vuoan pinnalla)
Lisää juustoraaste pinnalle ja paista n.20 min 225 asteisessa uunnissa.