Ammattikoulussa oli joskus tätä ruokaa ja piti kastikkeen ohje etsiä ja tulipas hyvää.

 

Currykastike:
3 rkl. öljyä
2 rkl. vehnäjauhoja
3 - 3.5 dl. vettä
2 dl. kermaa
(Appelsiini tuoremehua)
1 kanaliemikuutio tai
1 tl. broilerimaustetta ja
suolaa
1- 2 tl curryä
paprikajauhetta
rakuunaa

 

Kuumenna öljy kasarissa. Lisää vehnäjauhot ja kiehauta niitä hetken, älä ruskista. Lisää vesi ja mausteet kokoajan sekoittaen. Lisää kerma ja jätä kastike hautumaan noin 15 minuutiksi, sekoita välillä (voit korvata osan nesteestä tuoremehulla esim. 2 - 2,5 dl vettä ja 1 dl mehua). Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.