Tässä tortussa on ihana erikoinen maku, joka tulee varmaan tuosta bulgarian jogurtista, mitä tähän tulee. Ohjetta oon ettiny ja löysin sen sitten netistä kun monilla hakusanoilla kokeilin. :) Kannattaa kokeilla tätä, helppo ja nopea valmistaa.

1 valmis torttupohja
1 dl sokeroitua laimennettua sitruunamehua (tästä tulee mun makuun liian kostea, kannattaa vähentää kostutusta)

 Täyte:

 
100g valkoista suklaata
1 dl bulgarianjogurttia
2 dl kuohukermaa
1 l mansikoita (tai mitä vaan marjoja)
 
Pane torttupohja tarjoiluvadille ja kostuta se laimennetulla sitruunamehulla. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita lämpimän suklaan joukkoon jogurtti. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä suklaa-jogurttiseokseen. Levitä täyte torttupohjalle. Poista mansikoista kanta ja halkaise tai viipaloi mansikat. Asettele ne täytteen päälle.