Meinasin ensin tehdä tavallisen ruskean kastikkeen jauhelihalla mutta ajattelin kokeilla jotain vähän erikoisempaa ja kyllä kannatti. Maku oli aika pehmeä kun laitoin tuorejuustoa sekaan.

Pastakastike

n. 300 g jauhelihaa

1 prk tomaattimurskaa (otin siivilän läpi pelkän nesteen ja pilkoin lisäksi tomaattia niin ei tarvinut syödä tomaatin kantoja)

1 sipuli hienonnettuna

porkkana kuutioina

vajaa 1prk valkosipulituorejuustoa

1 rkl vehnäjauhoja

2 dl lihalientä

mausteeksi oreganoa, suolaa ja mustapippuria

Kuullota porkkana ja sipuli pehmeiksi voissa. Laita jauheliha sekaan paistumaan. Ripottele jauhot päälle ja sekoita. Kaada lihaliemi ja (siivilöi) tomaattimurska (+lisää tomaatin palaset). Lisää vielä tuorejuusto ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 min.Mausta suolalla ja pippurilla.Tarjoile keitetyn pastan kanssa.