Meinasin ensin tehdä tavallisen ruskean kastikkeen jauhelihalla mutta ajattelin kokeilla jotain vähän erikoisempaa ja kyllä kannatti. Maku oli aika pehmeä kun laitoin tuorejuustoa sekaan.
Pastakastike
n. 300 g jauhelihaa
1 prk tomaattimurskaa (otin siivilän läpi pelkän nesteen ja pilkoin lisäksi tomaattia niin ei tarvinut syödä tomaatin kantoja)
1 sipuli hienonnettuna
porkkana kuutioina
vajaa 1prk valkosipulituorejuustoa
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl lihalientä
mausteeksi oreganoa, suolaa ja mustapippuria
Kuullota porkkana ja sipuli pehmeiksi voissa. Laita jauheliha sekaan paistumaan. Ripottele jauhot päälle ja sekoita. Kaada lihaliemi ja (siivilöi) tomaattimurska (+lisää tomaatin palaset). Lisää vielä tuorejuusto ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 min.Mausta suolalla ja pippurilla.Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Kommentit