Yhteishyvän ruokamaailma-lehdessä oli tää resepti ja ajattelin kokeillla kun meillä tykätään tortilloista. Seuraavan kerran teen varmaan broilerista tai lisään tacojauhetta kastikkeeseen niin saa enempi makua. Ihan hyvää siis tuli mutta tykkäisin enempi mausteisemmasta. Ja herne-maissi-paprikan jätän kans pois, ei mun makuun. Ja vielä yksi huomio, laitoin seitsemän tortillapohjaa ja vois mun  mielestä olla vähän matalampikin.

Resepti melkein suoraan ruokamaailmasta:

1 sipuli

400 g jauhelihaa

1 rkl öljyä

1/2 pussia pakasteherne-maissi-paprikasekoitusta

1 tl suolaa

2 tl chilijauhetta

1 prk (2 dl) paseerattua tomaattia

0,5 prk salsakastiketta

8 tortillaa

1 tomaatti

1,5 dl juustoraastetta

Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista sipuli öljyssä padassa. Lisää jauheliha, murenna se pieneksi ja ruskista sekin. Lisää pakastevihannekset, mausteet, paseerattu tomaatti ja salsakastike. Keittele muutama minuutti ja tarkista maku. Aseta leivinpaperilla peitetylle uunipellille tortilla ja levitä sille kastiketta. Lado samanlaisia kerroksia päällekkäin siten, että päällimmäiseksi tulee tortilla. Viipaloi tomaatti. Asettele viipaleet tortillakakun pinnalle ja sirottele päälle juustoraastetta. Voit valmistella ruoan tähän asti valmiiksi. Pane keko ennen tarjoamista 200-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.