Tätä piirakkaa tulee tehtyä tosi harvoin ja reseptikin on tallessa äitin reseptikirjassa. Pääsiäiseen mun mielestä kuuluu rahka niin tää piirakka sopi hyvin kahvin kanssa syötäväksi.

Pohja:
150 gr voita
1 dl sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja                                                                                                                                                                                                                                                                                                 2 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 tlk maitorahkaa
1 dl kermaa
1 dl persikan säilöntälientä
1 dl sokeria
2 munaa
2 tl vaniljasokeria
1 tlk persikoita

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon muna hyvin sekoittaen ja viimeisenä kuivat aineet.
Painele taikina vuokaan ja reunoille, lisää päälle pilkotut persikat. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada päälle. Paista 175 n.tunti